Ste že malo naveličanih navadnih malih vaz? Morda pa si samo želite spremembe? Odločite se za visoke dekorativne vaze PANNart iz naravnih mineralnih materialov. V prostor bodo prinesle spremembo, vi pa se boste lahko poigrali z dekoracijo. Malo iznajdljivosti in že boste v svoj prostor vnesli svežino in hkrati eleganco.

Visoke dekorativne vaze
Velika vaza Long | @pannartceramics

V videu si lahko ogledate različne dizajne keramičnih vaz:

Domače in naravno

Ljudje smo vedno bolj ozaveščeni o pomenu nakupa izdelkov domačih proizvajalcev. Prav tako pa nam ni vseeno za izvor in material iz katerega so izdelki narejeni (1). Skrb za okolje je vedno bolj pomembna.

visoke dekorativne vaze
Velika vaza LONG | PANNart ceramics

Visoke dekorativne vaze – kam jih postaviti?

Povsem običajno je, da vazo postavimo na mizo. Vendar so vaze večjih dimenzij, lahko tudi odlično dopolnilo kje drugje v prostoru, ne samo na mizi. Postavite jo lahko v kot, ki se vam zdi prazen. Takšna vaza bo že sama po sebi popestrila kot sobe, vi pa ne boste imeli navlake, ki bi se drugače nabirala tam. Visoko dekorativno vazo lahko postavite tudi blizu vhoda v vaš bivalni prostor. Tako bodo gosti ob vhodu opazili kako dober občutek imate za dekoracijo.

visoke dekorativne vaze
Vaza velika in mala Long v retro ambientu

Kaj postaviti v visoko dekorativno vazo?

Če je vaza visoka, lahko v njo postavite recimo sončnice. Te vam bodo v prostor prinesle sonce, tudi ko je zunaj oblačen dan. Lahko pa se domislite tudi drugačne dekoracije in v vazo naberete veje. Te so lahko odlična dekoracija, še posebej če ste vsaj malo kreativni in jih pobarvate. PANNart vaze so bele barve, kar vam omogoča, da se maksimalno poigrate s tem, kaj boste v njih dali. Na veje lahko obesite tudi vam ljube okraske. To je še posebej priročno okoli praznikov, saj lahko na veje obesite božične okraske, ali pa okoli velike noči kar jajčke. Poigrajte se z domišlijo in si pričarajte prijetno vzdušje.

Preberite še: Keramična poslovna darila za obletnico podjetja

oznake besedila: Visoke dekorativne vaze