Aronija sok

Aronija sok – preverili smo načine priprave in uživanja aronija soka ter pregledali ponudnike, ki tovrstne izdelke na tržišču ponujajo. Preverili smo tudi njihovo kvaliteto in kaj o teh izdelkih menijo uporabniki. aronija sok

Ker se priljubljenost izdelka aronija soka, s časom zelo raste, smo se odločili, da preverimo ponudbo in kvaliteto. Kar nekaj je ponudnikov, ki ta izdelek ponujajo, vendar, se kvaliteta aronija soka, precej spreminja, od ponudnika do ponudnika. Na tržišču najdemo tudi izdelke, pri katerih je ta sok le ena od sestavin napitka. Lep primer je komercijalna platforma trgovine Amazon, ki je našim bralce sigurno dobro znana. Tam lahko najdemo na desetine ponudnikov aronijevega soka ter podobnih izdelkov.  Vendar pozor, ni vse zlato, kar se sveti.

Aronija sok

V prvem delu se bomo osredotočili na kvaliteto in sestavo aronijinega soka. Na tržišču se najdeta čisti sok aronije izdelan iz svežih plodov aronije, aronijin sok izdelan iz zamrznjenih plodov aronije ter mešanice tega soka z drugimi sadnimi sokovi. Zelo popularna je mešanica soka črnoplodne aronije z jabolčnim sokom.

Aronija sok – Ponudniki

Podjetje in zaščitena blagovna znamka Superberries, ponuja celo paleto izdelkov iz aronije, saj trži le to.  Od zamrznjenih aronija jagod, do koncentrata , pa tudi sok aronije.

Spletna trgovina in podjetje Aronia berries uk je podobno kot zgornji dobavitelj, specilaiziran za aronijine izdelke, vendar ima manjšo ponudbo. Specializiran je bolj za suhe plodove ter sok.

 Aronija sok – Kvaliteta

Vsekakor sta oba ponudnika zelo kvalitetna, vendar se ponudnik Aronia berries uk razlikuje po svojem soku, vsaj tako pravijo zadovoljne stranke. Še posebej tiste ki so poskusile oba ponudnika soka. Zasledili smo pohvale na račun Aronia berries uk, glede njihovih sušenih jagod.

Od kvalitetnih ponudnikov mešanice soka aronije z jabolčnim sokom, ne smemo pozabiti Obsthof Christandl Orchards. To je proizvajalec iz sosednje Avstrije, kateri se je zelo dobro prebil pot na tržišču evropske unije.

Zdravilni učinki aronije so vsem dobro znani, znanstveniki, pa odkrivajo nove možnosti mešanja z drugimi sadnimi sokovi v zdravstvene namene. *