Piškotki in upravljanje spletne strani

Vaša zasebnost in piškotki 

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Brez vaše posebne privolitve, vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

ZAKAJ BOMO UPORABILI VAŠE PODATKE?
Kot registrirani uporabniki Caerus.si lahko objavljate različne vsebine, komentirate in ocenjujete. Pri registraciji zato potrebujemo vaše ime in priimek ter druge osebne podatke, ki bodo ostali znani le nam.
Če se želite s svojimi aktivnostmi predstaviti tudi drugim obiskovalcem, bomo pri tem vedno navajali le vaš izbrani psevdonim. Če si psevdonima ne boste izbrali, vas bomo predstavljali zgolj z vašim imenom. V vsakem primeru je vaša anonimnost zajamčena.

Z registracijo dovoljujete Caerus.si hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo in uporabo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi.
V praksi bomo vaše podatke občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije.
Različne e-izdaje vam bomo pošiljali zgolj v primeru, da se boste nanje naročili.

IZBRIS
Na vašo zahtevo bomo vaše podatke izbrisali v rokih in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. V primeru, ko Caerus.si registrirani uporabnik ne boste uporabljali več kot tri leta, bomo vaše podatke trajno izbrisali.
Po izbrisu podatkov o vašem Caerus.si računu, bomo skladno z zakonodajo, ki ureja to področje v zakonskem roku hranili le podatke o vaših nakupih.

PIŠKOTKI
Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki vam je na voljo. Z njimi bo ob vaših naslednjih obiskih enostavnejša prijava, prikaz strani bo vedno tak, kot ste si izbrali nazadnje.

Brez skrbi, z našimi piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. A delovanje naših spletnih strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Čeprav za njihovo uporabo ne potrebujemo vaše privolitve, vas prosimo, da nadaljujete z uporabo naših strani le, če s tem soglašate.  Če imate kakršnekoli dvome ali vprašanja, smo vam na voljo za pojasnila preko naslova info@caerus.si.

Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov.

Ker to po slovenski zakonodaji predstavlja večji poseg v zasebnost uporabnika, za njihovo uporabo potrebujemo vašo privolitev. Z vso skrbnostjo smo preverili pogoje delovanja teh strani in menimo, da z aktivnostmi na naših straneh ne kršijo vaše zasebnosti. Vsem uporabnikom naših strani svetujemo, da v uporabo piškotkov privolijo.

Če tega ne dovolite, naših vsebin ne boste mogli deliti z vašimi prijatelji (odstranili bomo različne gumbe, kot so Všeč mi je, deli vsebino, priporoči, G+1 … ). Velika verjetnost je tudi , da boste pri iskanju preko iskalnika Google naše strani težje našli med zadetki.

Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

VAŠA PRIVOLITEV
Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.