Živa voda

Človekovo zdravje in staranje je neposredno odvisno od kvalitete vode v telesu – celicah. Voda je ključni element, ki celicam dobavlja tiste snovi, ki jih te potrebujejo za normalno delovanje in odplakuje tiste snovi, ki jih celice več ne potrebujejo. Voda uravnava telesni metabolizem, prebavo, krvni pretok in celično reprodukcijo. Simptomi slabšanja zdravja se začnejo pojavljati, ko telo zgubi 5% celotnega volumna svoje vode.

Če občutimo žejo, senzorji  telesa alarmirajo, da ni dovolj tekočine. To stanje je že nevarno za zdravje. Zato je treba piti vodo, tudi ko še nismo žejni. Nadaljnje zmanjševanje vode v telesu vodi k hitrejšemu staranju in nastopu različnih bolezni. Vse telesne funkcije so zato neposredno odvisne od kvalitete in količine vode, ki jo zaužijemo. Kontaminirana, onesnažena, mrtva voda samo  pospeši bolezenske in starostne simptome. Onesnažena voda v telesu postaja kisla, kar omogoča oksidacijo, ki destabilizira celično stabilnost (kraja prostih elektronov). Rezultat tega so prosti radikali, ki uničujejo celice. Telo zboli. Imunski sistem oslabi, jemanje zdravil še nadalje zmanjša samoobrambno – imunološko sposobnost telesa.  Avtoimunski sistem se dodatno odzove in začne napadati tudi zdrave celice. Vedeti moramo, da je imunološka moč združena v krvi. Kri prenaša po telesu energijo, kisik in hrano. Če je ta funkcija krvi motena, se začnejo pojavljati različne anomalije. Protitelesa v krvi locirajo nezaželjene molekule, jih napadajo in uničujejo.

Če je voda onesnažena, postanejo protitelesa neučinkovita in strupenih snovi ne uničujejo tako hitro. Naravna samoobrambna sposobnost telesa se zmanjša.

Tako je ŽIVA VODA najboljša rešite za vaše zdravje. Naredite nekaj zase, pijte ŽIVO VODO!