PAINTBALL INDOOR IN PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Panitball Indoor ( notranji paintball )  je adrenalinska, zabavna in strateška igra, ki je na trgu nova in je zelo priljubljena tako kot pri naših najmlajših, kot pri  starejši populaciji, kjer se prav vsak lahko pomeri kdo je najboljši igralec, strelec in kdo ima najboljšo taktiko. Najpomembnejše pa je, da adrenalinsko-zabavno igro Paintball indoor in praznovanje rojstnega dne v vsakem vremenu lahko igramo tako, da nam dež, veter in sneg ne predstavlja ovire. Igra se igra v zaprtem prostoru.

Ali je paintball indoor arena primerna tudi za najstnike

Paintball indoor arena je primerna za prav vsakega igralca, strastnega igralca oz. navdušenca adrenalinskih taktičnih iger in življenjskega stila. Tako, da igro lahko igrajo vsi od 7+. Za prav vsakega je poskrbljeno, da se sama igrana igra odigra pravično in pošteno, prav tako pa tudi za samo varnost na samem Paintball indoor poligonu.

Paintball indoor in praznovanje rojstnega dne je primeren tako kot za moške, kot za ženske vseh starosti.

Paintball  indoor in praznovanje rojstnega dne – varnost

Pri Paintball indoor je strokovno in najbolje poskrbljeno za varnost, prav tako za  igralce kot za varnost na samim indoor poligonu.

Na poligonu Paintball indoor se uporabljajo nove tehnološke, higienične in varne Paintball  penast kroglice ( G-balls ), kjer adrenalinsko-strateška igra poteka brez špricanja, umazanih tal in s tem drsenja na samem poligonu.

 Profesionalna Oprema za Paintball indoor :

  • Maske,
  • Dresi in kombinezoni,
  • Indoor paintball marker ( replika puške ),
  • Penaste paintball kroglice ( G-balls ),
  • Markirke ( kjer vas profesionalni animatorji razdelijo po ekipah )

PAINTBALL INDOOR IN PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Praznovanje rojstnega dne v Paintball indoor areni

Kot sem že omenila v članku, je praznovanje rojstnega dne v Paintball indoor areni (notranjii poligon ) je v vsakem vremenu najbolj zagotovljena adrenalinska zabava, zaradi vremena, tako lahko praznovanje rojstnega dne poteka kot si vi želite.

Sedaj boste lahko igrano igro igrali z vašimi najbližnjimi ( družino ), kot z sodelovci ( team building ), za odlično fantovščino, ali pa čisto preprosto z družbo in vse , ki druži smisel za noro dogodivščino in timskega sodelovanja.

Pri Paintball Ljubljana vam prav posebno priredijo praznovanje rojstnega dne. Paintball Indoor arena se nahaja v najbolj znanem klubu v Ljubljana, klub Cvetličarna ( Kranjčeva ulica 20, zraven hiše POPTV ).

Ponujajo pa vam tudi indoor poligon, ki je v dveh nadstropjih in bo s tem  vaša  nora zabava še bolj doživeta.

Profesionalni animatorji vam priskrbijo prav  poseben Vip prostor, kjer se boste po igrani igri Paintball indoor lahko s  svojo družbo, povabljenci, nepozabno pozabavali na svoj način. Praznovanje, koriščenja prostora v klubu Cvetličarna je v vaši lastni režiji.

Praznovanje rojstnega dne v Paintball indoor areni pa lahko praznuje vsak ki ima 6+ in se veseli  adrenalinske zabave, ki je še ni doživel.

Ali je pri igrani igri Paintball Indoor prisoten animator

Pri vsaki igrani igri Paintball indoor je prisoten ves čas igre profesionalni animator, kjer vam razloži vsa pravila igre, kako deluje   ( kako se sami markerji držijo, nameriti z njimi  in kako se strela ), in kako se ravna z samo opremo za Paintball indoor.

Prav tako pa vam profesionalni animator pove vsa pravila same varnosti na poligonu, ki pa je najbolj pomembno za varno igrano igro.

Definitivno pa mora biti igrana igra za vse pravična in poštena zato poskrbijo profesionalni animatorji, ki pa so  ves čas prisotni na samem poligonu in v igri.

PAINTBALL INDOOR IN PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Igrane igre Paintball Indoor

Kot že vemo se pri Paintball indoor in praznovanje rojstnega dne igrajo adrenalinske, strateške in taktične igre. Ko profesionalni animatorji razložijo vsa pravila in varnost, se že v naprej določene ekipe odpravijo vsaka v svojo bazo in na znak animatorja se igra prične.

Igre Paintball indoor so :

  • Capture the flag ( osvoji zastavo nasprotnika ),
  • Digitalna zastava,
  • Digitalna bomba,
  • Team death match ( izločanje igralca ).

Važno je sodelovati, ne zmagati

Paintball indoor je šport , za vse tiste, ki si želijo noro adrenalinsko zabavo, taktično zabavo, sprostiti duha in se spustiti v noro nepozabno dogodivščino.

Tu šteje vsaka odločite, vsaka poteza in prav to krepi tvoj karakter. V vsaki igrani igri pa gre predvsem za druženje, noro zabavo, zato je vedno važno sodelovat in  ne zmagati.