Kateri ovitki in zaščitna stekla so najboljša? Top producty

Kateri ovitki Top producty in zaščitna stekla so najboljša? Pouzdra na mobil

 

Ko načnemo temo o najboljših ovitkih, se moramo zavedati, da je to enako kot načenjanje teme, katera žoga je najboljša. Poznamo nogometno, košarkarsko, odbojkarsko in mnogo drugih žog. Nobena med njimi ni splošno najboljša, saj ima vsaka svoj specifičen namen in način uporabe. Enako je pri ovitkih. Nekateri morda menijo, da je najboljši ovitek preklopni, nekateri morda menijo, da je najboljši gumijasti. Vendar kaj je pravzaprav res? Odgovor je preprost in zapleten obenem. Preprost, ker lahko na to vprašanje odgovorimo, da je vsak ovitek uporabljen v svoj namen in zapleten, ker na žalost je tako, da je nek ovitek bolj splošno uporaben kot drug. Vendar večjih razlik v funkcionalnosti med posameznimi ovitki ni.

Top producty

Ovitki Top producty

Vzemimo primer primerjave preklopnega ovitka in gumijastega ovitka. Slednji lahko zaščiti le robove in ozadje telefona, medtem preklopni ovitek zaščiti celoten mobilnik, vključno z zaslonom. Vendar po mnenju večine uporabnikov bolj prestižnih znamk telefonov,  preklopni ovitek zakriva dizajn telefona, kar po neki strani zniža njegovo vrednost. Po drugi strani pa lahko dobro izbran gumijasti ovitek s svojo neagresivnostjo izgleda popestri vzdušje vaše naprave. Da potegnemo črto in povemo, kar je tu pomembno. Vsakemu odgovarja drugačen tip ovitka, zato ni tako pomemben kateri ovitek je, vendar je pomembno to, da ga sploh imamo. Še vedno lahko v primeru, da imamo zgolj gumijasti ovitek,  dodamo zaščitno steklo ali folijo. V takem primeru, skupaj damo nekaj evrov več za zaščito naše aparature, kot bi sicer dali za na primer preklopni ovitek, a še vedno ohranjamo stilski videz.

 

Že imate najnovejšo napravo Samsung galaxy A50? Samsung je letos presenetil in izdal napravo, ki kupci želimo že dolgo! V svetu prevelikih telefonov smo končno priča majhnemu a hkrati zelo zmogljivemu telefonu, ki se lahko  pohvali z kamero, ki šteje 15 mega pixlov in najnovejšim Robo procesorjem. Še nimaš ovitka zanj? Ovitki za Samsung Galaxy A50 . Top izbira!

Ko je že ravno govora o zaščitnih  steklih, še v razmislek glede uporabe stekla v vašem domu: steklo lahko uporabimo tudi namesto klasične stenske obloge v kuhinji. Takšni stekleni stenski oblogi rečemo tudi kuhinjsko steklo, lahko pa steklo uporabimo tudi v kopalnici, kjer namesto plastične kabine za prhanje, vgradimo stekleno tuš kabino. To pa nista edini možnosti za uporabo stekla. Lahko ga uporabimo tudi za izdelavo za različnih izvedb vrat (klasična ali drsna steklena vrata) in izdelavo steklenih balkonskih ali stopniščnih ograj in stopnic ter stekleno strešno kritino za zimski vrt, pergolo ali leseni nadstrešek.