Pasovi za ure Chameleon

Ob vse večji popularnosti pametnih ur in pametnih zapestnic so pasovi za ure postali pomemben modni dodatek. Pašček na uri lahko enostavno zamenjamo sami, pa naj bo to na pametni ali na klasični uri. Zato je dobro imeti več različnih paščkov, saj z menjavo le teh uri enostavno spreminjamo izgled, ji damo svežino in jo tako enostavno prilagodimo našemu stilu, počutju ali dejavnosti.

Kateri pasovi za ure so najboljši?

Pasovi za ure Chameleon
Chameleon pasovi za ure v različnih barvah

Vsi pasovi za ure blagovne znamke Chameleon so narejeni iz trpežnih in prožnih materialov, tako da so primerni za vsako okolje in dejavnost. Pasovi Chameleon so narejeni tako, da se enostavno zamenjajo na vsaki uri. Na izbiro imamo univerzalne pasovi ki so primerni za večino ur, razlikujejo pa se v širini paščka (18mm, 20mm in 22mm) in specifične pasove za določene pametne ure znamk Apple Watch, Samsung Galaxy Watch, Garmin in Huawei.

Katere različne vrste pasov za ure poznamo?

Chameleon nam ponuja pasove za ure v različnih debelostih, vseh možnih barvah in barvnih kombinacijah ter različnih materialih.

  1. Najlonski pasovi za ure so izdelani iz posebej mehkega in elastičnega najlona, kar naredi pašček zelo mehak in prijeten na dotik. Najlonski paščki so zelo vzdržljivi saj se težko strgajo in dobro prenašajo zunanje vplive okolja, zato so te pasovi primerni tudi za športnike.
  2. Silikonski pasovi so po navadi najcenejši in najboljša izbira za vse športnike, saj imajo te pasovi zdelo dober oprijem. Največja slabost teh paščkov je, da ne dihajo, zato je za šport dobro izbrati takega, ki ima luknje in diha. Paščki so narejeni iz mehkega in na otip prijetnega silikona.
  3. Usnjeni pasovi za ure so zelo elegantni, mehki in prijetni na dotik. Take pasove se priporoča vsem, ki imajo radi udobne paščke in eleganten izgled. Pri nakupu takega paščka je potrebno upoštevati obrabo, saj se to pri usnju zgodi hitreje kot pri ostalih materialih.
  4. Kovinski pasovi za ure so izdelani iz odpornega in čvrstega nerjavečega jekla. Te pasovi so močni, trpežni in odporni na korozijo. Edina slabost teh paščkov je, da se na njih lahko poznajo praske. Vsi kovinski paščki imajo priloženo orodje za nastavljanje dolžine.