Črni gležnarji s peto – šik udobje

Popolni jesenski črni gležnarji s peto ti lahko na turoben deževni dan dajo voljo za dober stayling. Danes sem prečesala splet in poiskala mnenja semiš ali usnje? Ostani z mano …

.

Črni gležnarji s peto niso več dilema …

.

Zares dober par gležnarjev ti lahko olajšajo jutranjo rutino. Sama imam par izjemno udobnih in se v tem letnem času ne ločim od njih. So del jesenske, zimske in spomladanske garderobe. Črna barva pa je vedno dobra izbira, če želiš imeti čeveljčke za nekaj časa. Na spodnjih slikah lahko preveriš zakaj črni gležnarji s peto niso več dilema! So pravi »must have« kos jesenske garderobe. Lahko pa obiščeš spletno trgovinico s čevlji, kar na tej povezavi in poiščeš dober par zase!

.

črni gležnarji s peto
Črna kombinacija s črnimi hlačami – terno!

.

Črni gležnarji z nizko peto

 

.

Usnje ali semiš? To je zdaj vprašanje …

Semiš je pravzaprav mehko usnje. Wikipedija navaja, daje zares »fino« semiš usnje zelo vpojno, kar seveda pomeni,da se čevelj lahko zgleda bolj umazano kot samo usnjen. Lahko pa si kupiš čistilo, ki je posebej namenjeno za čiščenje semiš čevljev ( jaz ga še nisem uporabljala – trudim se z vlažno krpo).

Dober nasvet je tudi – ukrepaj preventivno! Preden jih začneš nositi jih zaščiti! ( do sedaj mi še nikoli ni uspelo).

.

 

Kaj napovedujejo različne kolekcije jesen/zima za letošnje leto?

.

Seveda črna, črna in črna je osnova. Sledi ji tradicionalna rjava. Če želiš izstopati pa se lahko poigraš z dodatki.

.

Povezana slika
Gležnarji v rjavi barvi

.

Mega kombinacija oblačil in gležnarjev

.

Letošnja jesen ni v kombinacijah in barvah nič preveč presenetljiva. Počasi se na ulice vračajo kavbojski škornji. Tako da upam da nisi preveč praznila omar! Dodatki kot je krzno – še vedno “zažigajo”! Pete so še vedno širše – hvalabogu!

Ni pa potrebno vedno slediti trendom. Pomembno je udobje – kar pomeni da v petah lahko preživiš celoten delovni dan brez bolečin!

Na zgornjem filmčku si lahko ogledaš “shoe guide” – moraš si ga ogledati!

.

Želim ti popoln dan …