Keramična poslovna darila za obletnico podjetja

Res je da se bliža čas obdarovanja, vendar lahko poslovna darila podarite tudi ob drugih posebnih priložnostih. Za primer vzemimo recimo obletnico delovanja podjetja. Izbrana darila, podjetja pogosto povezujejo z svojo dejavnostjo, darilo pa mora odražati tudi njihove vrednote. Če ste torej podjetje, ki mu je mar za okolje, so keramična poslovna darila za obletnico podjetja PANNart ceramics idealna za vas.

.

Okolju prijazna keramična poslovna darila za obletnico podjetja

.

Skrb za okolje je izrednega pomena. Ljudje smo vedno bolj ozaveščeni in raje izbiramo izdelke prijazne okolju. Raje kupujemo hrano, ki ima manj aditivov ali jih sploh nima, je ekološkega izvora, še boljše pa če poznamo in nakupimo kar od domačih kmetov. In če že tako pazimo, kaj vnašamo v svoje telo, bi bilo dobro, da malo popazimo tudi, ko kupujemo darila. Obdarjenci bodo cenili, da ste se za njih potrudili izbrati darilo, ki je bližje naravi. Izdelki PANNart ceramics so iz naravnega materiala – prečiščene gline. Izdelani ročno, dvakrat žgani pri visokih temperaturah. S tem, da boste podarili darilo iz okolju prijaznega materiala, bo obdarovanec lahko spoznal vaše vrednote.

.

Če že omenjamo naravne materiale, si lahko v videu ogledate kako iz prsti ustvariti glino:

.

.

Pametno in uporabno darilo

.

Verjetno tudi razmišljate, da bi darilo bilo uporabno. Če je uporabno, s tem na nek način rešite tudi obdarovanca, saj vaš izdelek ne bo nabiral prahu, ampak ga bo dejansko uporabljal in občudoval(1). Vaze in cvetlični lonci, so tako idealno darilo. Saj bodo odlično dopolnili prostor obdarovanca. S takim darilom, boste tudi okrepili njegovo spoštovanje, lahko pa se vam odprejo tudi nove možnosti za sodelovanje, če se o vas razširi dober glas.

Če se poigravate z mislijo, da bi vaše poslovno darilo bilo npr. jedilni servis, priporočamo še ogled prispevka o tem kdaj se odločiti za moderni jedilni servis, kdaj pa za klasični.

.

Personalizirajte izdelke

.

PANNart ceramics pa bo poskrbel tudi za personalizacijo vaših izdelkov. Nič ne skrbite, lahko se dogovorite, kaj želite imeti naslikano, lahko pa vam tudi oni predlagajo na podlagi dolgoletnih izkušenj. Tako boste zadovoljni vi, pa tudi vaš obdarjenec.  

Še: Kako izbrati najboljša darila zanjo?

.

Keramična poslovna darila za obletnico podjetja
Poslikani keramični izdelki PANNart

OSTALE IDEJE ZA POSLOVNA DARILA

Oglejte si še krasna poslovna darila in ideje za obdarovanje poslovnih partnerjev, ki sicer ne sodijo med keramična poslovna darila, a so vseeno izjemno privlačna, estetska, cenovno ugodna in zanimiva kot ideje za obdarovanje poslovnih partnerjev. Na povezavi boste našli denarnice, igre, odeje, opremo za dom, orodja in svetilke, pisala in pisalne potrbščine, opremo za pisarne, itd…

Oznake besedila: Keramična poslovna darila za obletnico podjetja