7 prednosti namestitve umetne trave


Se zanimate prednosti namestitve umetne trave na vašem dvorišču? Spodaj je opisanih 7 prednosti namestitve umetne trave.
 

7 Prednosti namestitve umetne traveČe ste utrujeni od zalivanja in kosite svoje trate cele dneve, namesto, da bi uživali v prostem času, je čas, da namestite umetno travo. Umetna trava ima več koristi za vsakogar, ki zahtevajo novo namestitev trave oz. kličejo po prenovi svojih travnikov (1).

7 prednosti namestitve umetne trave

 

1. Namestitev sintetične/umetne trave je lepa

Ko želite stanovanjsko ali komercialno nepremičnino v vašem okolju urediti tako, da ima lep ambient, je bistvena bujna in zelena trava. Sintetična trava ostane čudovita skozi celo leto, brez suhih ali rjavih površin, ki zahtevajo ponovno zasaditev ali ponovno nasaditev.

Preverite še: v primeru, ko želimo imeti travo okrog nadstreška

2. Ne potrebujete kosilnic

Prava trava zahteva pogosto košnjo, ki lahko traja nekaj ur časa vsak teden.Namesto da se sprostite med svojimi večeri in vikendi, morate ven v vročem soncu, da skrbite za trato travnika. Pri umetni trati to odpade.

3. Manj problemov z žuželkami

Žuželke privlači resnična trava, a se izogibajo sintetični in umetni travi. Namesto, da bi vas skrbelo zaradi ugriza komarjev ali čebel, medtem, ko sedite zunaj ali imate žar, se lahko vi in ​​vaši gostje sprostite in uživate v dvorišču.

4. Umetna trava ne potrebuje vode

Redno zalivanje vaših travnikov je drago, in, ko pride na vašem področju do suše, vam ni dovoljeno, da z vodo uporabljate namakalne ali škropilne sistemeVendar sintetična trava ne zahteva nobene vlage, da ostane zelena in krasna.

5. Varovanje okolja pred kemikalijami

Če želite, da prava trava izgleda kot popolna, morate pesticide in gnojila redno uporabljati (2).

Na žalost večina gnojil in pesticidov vsebuje kemikalije, ki niso okolju prijazni, kar povzroča onesnaženje zraka, tal in vode.

6. Umetna trava je izdelana iz recikliranih materialov

Lahko se odločite za vgradnjo umetne trave, glede na vaše premoženje. Pomembno pa je vedeti, da je umetna trava izdelana iz recikliranih materialov, kot so steklenice za enkratno uporabo ali stare pnevmatike za vozila.

Ti materiali so razkuženi, sesekljani in reciklirani, da naredijo čvrsta rezila umetne zelene trave (3).

7. Z umetno travo prihranite denar

Umetna je trajen material, ki traja dlje kot živa trava in tudi najboljša travna ruša.

Prihranite denar, tako, da nikoli ne potrebujete nakupa dragih gnojil in pesticidov ali zalivanja travnikov.

Oznake besedila: 7 prednosti namestitve umetne trave