PAINTBALL INDOOR ZABAVA ALI INDOOR LASER TAG ZA OTROKE

Paintball Indoor zabava ali Indoor Laser Tag za otroke, sta noro zabavni igri, ki jih lahko igra prav vsak. Igrani igri sta zelo zabavno lahek atraktivni šport, ki ju igrajo po celem svet. Tekmovanje z ekipami, druga proti drugi, vam ponuja različne taktike v samih igrah. Zabavni Paintball Indoor in Indoor Laser Tag, sta igri, ki se igrata v Indoor  notranji areni, tako vam slabo vreme, dež, sneg, veter in mraz, ne pokvari vašega praznovanja. Obe igrani igri Indoor Paintball zabava ali Laser Tag za otroke, vam ponujata nepozabno noro doživetje, da se sprostite in odigrate igre z vašo ekipo v službi, kot Team building, za fantovščino, praznovanje vašega ali otrokovega  rojstnega dne, se na poligonu pomerite z prijatelji, z družino, manjšo družbo ali pa se podajte v igre ob prostem času.

Tukaj se lahko pomerite kdo ima boljšo taktiko v sami igri, kdo ima najboljše načrtovanje, strategijo, kdo je najboljši strelec in se naučite igranja iger v  teamskem duhu.

PAINTBALL INDOOR ZABAVA

Paintball Indoor je igra, kjer se igra z Markerji (replika puške) in z penastimi G-balls kroglicam. Paintball Indoor (notranji poligon) ima prednost, da se lahko vrhunsko zabavamo v prav vsakem vremenu, kar pomeni, da nam da nam dež, sneg, mraz, veter ne predstavlja ovire. Indoor poligon pa je tudi varnejši, ker se na poligonu ne strela z običajnimi paintball kroglicam, ampak se na Paintball Indoor(notranjem poligonu) igra z novimi tehnološko dovršenimi  paintball G-balls kroglicam, ki pa so iz pene in tako bolj varne in higienične. Tako na notranjem poligonu ni umazanije in s tem je varnost na  samem poligonu še bolj prisotna.

paintball indoor

OPREMA PAINTBALL INDOOR

Za igro Paintball se uporablja kakovostno dovršena najboljša indoor oprema. Vsak igralec dobi :

 • Maska (za zaščito obraza)
 • Dres Paintball ( za zaščito in razlikovanje ekip)
 • Indoor Paintball Marker (replika puške)
 • Paintball G-balls penaste kroglice
 • Body armor (ščit za telo)

INDOOR LASER TAG ZA OTROKE

Indoor Laser tag za otroke je skupinska adrenalinska igra, kjer se igralci pomerijo z Indoor  laserskimi Markerji. Igralci skušajo doseči točke ali izločiti igralce v nasprotni ekipi s pomočjo puške ali pištole, ki oddajajo infrardeče laserske žarke. Vsak igralec pa dobi tudi naglavni trak, kjer so na njem senzorji, ki zaznajo zadetek. Laser tag je popolnoma neboleč in neškodljiv za človeško oko.

OPREMA INDOOR LASER TAG

Za igranje Indoor Laser Tag je najbolj napredna tehnološka oprema, popolnoma neškodljiva za človeško oko. Vsak igralec dobi :

 • Laserski Marker Tager (replika puške)
 • Laserska pištola Tagger gan (replika pištole)
 • Digitalna zastavica
 • Digitalna bomba
 • Rutke (modre in rdeče barve za razlikovanje nasprotne ekipe)
 • Naglavniki z senzorji (naglavni senzorji za zaznavanje laserskega signala z vibriranjem)
 • Digitalna baza (za oživljanje)

ZA KOGA STA OBE AKTIVNOSTI PAINTBALL INDOOR IN LASER TAG PRIMERNI

Za aktivnosti Paintball indoor in laser tag sta primerni prav za vsakogar, ki je star 7+, za otroke, najstnike, odrasle in starejšo populacijo (ženska, moški). Privoščite si adrenalin z ekipnimi borbenimi igrami v vojaškem slogu in oživite svoje fantazije iz vaših akcijskih filmov.

VARNOST PRI IGRAH PAINTBALL IN LASER TAG

Pri vsaki in med vsako igrano igro je prisoten profesionalni animator, kjer poskrbi za varnost, ki je na prvem mestu vsake igrane igre, zato je poskrbljeno karseda najbolje. Na notranjem poligonu ni umazanije in s tem je varnost na  samem poligonu še bolj prisotna.

Vsi prisotni pred pričetkom igre prejmejo podrobna varnostna pravila, ki jih povejo profesionalni prisotni animatorji. V 5minutah se bodo vsi prisotni naučili o varnostnih pravilih na indoor-notranjem poligonu in kako ravnati z samo opremo.

Če vas je ta članek prepričal in načrtujete nepozabno zabavo za vaše prijatelje in družino, je to pravi naslov, da se pozabavate in da bo to nepozabna doživetje.