Teambuilding programi na Otočcu

Pogosto večja podjetja, ki imajo zaposlenih tisoč ali več ljudi, težko najdejo lokacijo za organizacijo teambuilding dogodka, konference ali poslovnega piknika. Teambuilding programi na Otočcu imajo veliko prednosti, pred drugimi podobnimi lokacijami v Sloveniji. Predvsem je Otočec svetovno znana lokacija, ki se ponaša z edinim vodnim gradom v Sloveniji, na otočkih so možne razne aktivnosti, zunanji teambuilding programi pa lahko gostijo več tisoč ljudi. Otočec je gostil že mnoge pomembne dogodke, obiskali pa so ga že diplomati in predsedniki mnogih držav, prav tako pa so na obisku na Otočcu bili že knezi in grofje. Za obiskovalce Otočca sta na voljo tudi dva hotela, eden je v prenovljenem gradu Otočec, ki je še edini vodni grad v Sloveniji. Hotel je znan po vrhunsko urejenih sobah, prestižnem baru in restavraciji, za obiskovalce konferenc, seminarjev in teambuilding programov, pa je na voljo velika konferenčna dvorana. V tem čudovitem ambientu prireja poslovne dogodke tudi www.ETC Adriatic.si, ki ponuja zelo raznovrsten program za vse udeležence.

teambuilding programi

Teambuilding programi na Otočcu – ETC Adriatic

ETC Adriatic že vrsto let prireja teambuilding dogodke na Otočcu, saj so tam resnično idealni pogoji za izvedbo dogodkov, kjer je udeleženih tudi do več tisoč ljudi. Na Otočcu sta dva hotela, zato je vedno dovolj prostora za namestitev udeležencev. Prvi hotel je urejen v starodavnem gradu, ki slavi po svoji udobnosti in prestižu. Poleg gradu se nahaja tudi velik park, ki ga obdaja reka Krka. Drugi hotel je Hotel Šport, ki je v neposredni bližini.

V bližini se nahajajo mnogi otočki in večje travnate površine, kjer se lahko odvijajo zunanji dogodki za poljubno število ljudi. ETC Adriatic na Otočcu poleg organizacije teambuilding programov, ponuja tudi ETC aktivnosti, ki potekajo v smislu team building iger. Pri udeležencih so vedno dobro sprejete igre Grand prix, izgradnaj mostu, Newyorška borza, Start up izziv in še mnoge druge, ki jih vsebujejo njihovi Teambuilding programi.

Na Otočcu se lahko odločite še za druge aktivnosti

Teambuilding programi na Otočcu, ki jih izvaja ETC Adriatic, pa ponujajo še mnogo več. Udeleženci dogodka se lahko z njimi odpravijo na izlet po Dolenjski, igrajo golf, odbojko, nogomet, se preizkusijo v paintballu ali čolnarjenju, lahko pa se podajo v pustolovski park.

Vir: etc-adriatic.si/hotel-sport-otocec