Kako uporabljamo kristale za krepitev čaker?

Kristali za čakrekristali za čakre se uporabljajo v kristaloterapiji, kar pomeni zdravljenje s kristali. Kristali omogočijo pretok življenjske energije, krepijo čakre, zdravijo naša telesa in nam hkrati omogočajo manifestacijo vizije in želja.

 

Kristali so nastali istočasno kot zemlja in njihove vibracije blagodejno vplivajo in podpirajo vsa živa bitja že od takrat. Bistvo kristalov je, da imajo ves čas harmonično in enakomerno vibracijo, ki nas nežno neguje in zdravi vse, kar v našem telesu ni v ravnovesju.

Kateri kristali za čakre so primerni za uporabo?

Vsak kristal ima svojo lastnost in svojo vibracijo, kar pa ne pomeni, da ga lahko uporabljamo za zdravljenje samo ene čakre ali samo ene težave. Tako je za kronsko čakro primeren kristal ametist, medtem ko je za spolno čakro primeren kristal sončev kamen.

Kristale uporabljamo za terapije, lahko pa jih nosimo tudi kot energijski nakit za čakre.

 

Za dvig življenjske energije so primerni kristali ametist, roževec in kamena strela. S temi kristali bomo pregnali utrujenost, okrepili imunski sistem, izboljšali fizično in čustveno zdravje.

Kristal kamena strela podpira delovanje kronske čakre

Kristal kamena strela, podpira delovanje kronske čakre. S svojim delovanjem sprejema in daje energijo, ter hkrati čisti in nevtralizira čakro. Kameno strelo uporabimo, kadar se želimo otresti vsakodnevnih skrbi in težav. Poskrbel bo za okrepitev avre, ter pregnal čustvene blokade. čakre

S terapijo zdravljenja čaker, kjer bomo uporabili kristal kameno strelo, bomo umirili živčni sistem, pregnali fizično in čustveno izčrpanost, ter hkrati povečali vitalnost in povrnili smisel svojemu življenju.

 

Pogosto smo utrujeni, nas je strah in imamo želje, ki jih ne znamo uresničiti. S pomočjo kamene strele, se nam lahko želje uresničijo in cilji postanejo dosegljivi. (1)

Kristal kamena strela, je najbolj primeren za ljudi, ki so rojeni v znamenju bika, dvojčka, leva, tehtnice, škorpijona in kozoroga. (2)

 

kristali

S pomočjo usposobljenega terapevta, si lahko s kameno strelo pomagamo tudi pri raznih obolenjih.

 

Zdravljenja se raje ne lotevajmo sami, raje poiščimo pomoč nekoga, ki je usposobljen za delo s kristali in čakrami. Priporočamo terapevte, ki jih najdete na spletni strani Angelca!