Kje najdemo hidroponika Slovenija in kaj sploh je hidroponika

Hidroponika Slovenija grinšot je trgovina s hidroponičnimi sistemi in opremo, ki se nahaja v Ljubljani. Nudijo vsa hidroponska gnojila ter hidroponske sisteme, za vse potrebe od profesionalnih pa do hišnih sistemov. Hidroponika doma, je začela biti zelo priljubljena metoda gojenja rastlin v hidroponskih sistemih. Tudi hidroponska gnojila so postala zelo cenovno dostopna, tako da ni težav najti primerna za domačo uporabo.

Kje najdemo hidroponika Slovenija ali hidroponika trgovina

hidroponika Slovenija

Kot smo že omenili, se hidroponika Slovenija trgovina nahaja v Ljubljani v Novih Fužinah. Hidroponika trgovina ima kar lepo paleto hidroponskih gnojila za različne rastline. Hkrati, pa vam bodo nudili svetovanje, katere izdelke izbrati, tako za hidroponska gnojila, kot za hidroponične sisteme. Poleg tega, pa lahko v hidroponika Slovenija najdete tudi hidroponske medije za gojenje. Ti so lahko kamena volna, perlit ali kokosov medij za gojenje rastlin. Hidroponika trgovina nudi tudi popuste ob nakupu nad določeno vrednostjo. Zato smo se tudi odločila, da napišemo ta članek, saj so pri hidroponika Slovenija res mojstri za hidroponske sisteme. Pri izbiri hidroponskih gnojil, pa je hidroponika trgovina Slovenija res ena o najbolj založenih tovrstnih trgovin v celi Sloveniji. Prijazni prodajalci pri hidroponika Slovenija vam bodo razložili in razkazali vse hidroponske sisteme, ter vam ponudili tudi popust.

Med zanimivimi gnojiili, preverite gnojila Hesi Bloom.

Kaj sploh je hidroponika in hidroponski način gojenja rastlin

Toliko govorimo o hidroponiki in hidroponskih gnojilih, ne vemo pa če naši bralci vedo, kaj to je. No nekateri lahko vejo a ne poznajo podrobnosti. Zato vam bomo razložili, kaj sploh je hidroponika in kaj so hidroponski sistemi. Hidroponika sistemi so sistemi, pri katerih se skozi medij v katerem so korenine, pretaka hranilna tekočin. Ta tekočina je mešanica hidroponskih gnojil in vode in prav od tu ime hidroponika, saj predpona hidro pomeni vodo. Torej vodna raztopina hranil, zaliva korenine, katere z veliko lahkoto srkajo hranila, saj je voda, katera ta hranila prenaša vedno dostopna. Prav zato hidroponika Slovenija ponuja preverjene sisteme, saj morajo ti sistemi biti narejeni varno, da rastline ne bi ostale brez vode. To pa pomeni da vse rastline odmrejo, saj se korenine ne smejo posušiti.

Vir : https://gardenandhappy.com/hydroponics-systems/