Teambuilding na Hrvaških otokih

Spodaj je opisan Teambuilding na Hrvaških otokih

V uspešnih podjetjih je izvajanje teambuilding programov že ustaljena praksa, dolgoletne izkušnje na tem področju pa so pokazale, da je teambuilding najbolj uspešen takrat, kadar traja dva ali več dni. V poletnih mesecih so zelo priljubljeni teambuilding dogodki, ki se dogajajo na vodi, naj bo to ob jezeru, morju ali v večjih bazenih. V ETC Adriatic Croatia že vrsto let ponujajo zabavni teambuilding na Hrvaških otokih, ki je svojevrstna glamping izkušnja. Tukaj vam predstavljamo otok Obonjan, ki leži v bližini Šibenika, v prelepem dalmacijskem arhipelagu. Arhipelag ali otočje je skupina otokov, ki jih druži enaka geološka zgradba ali nastanek. Beseda izhaja iz grške besede arhipel in se uporablja za otočja, ki so nastala na odprtem morju, pogosto tudi v bližini celine. Otok Obonjan so včasih imenovali tudi otok mladosti in s svojimi neizmernimi lepotami ponuja udeležencem teambuilding vikendov čudovito doživetje.

teambuilding na hrvaških otokih

 Teambuilding vikend v čudovitem okolju – otok Obonjan

Podjetja, ki želijo za svoje zaposlene organizirati teambuilding vikend, nikakor ne smejo spregledati čudovite ponudbe na otoku Obonjan. Teambuilding za podjetja, ki se odvija na tem otoku ponuja resnično veliko lepega in še več. Otok Obonjan se nahaja v bližini Šibenika in je nekoliko oddaljen od turističnega vrveža, zato je še posebno primeren za izvajanje team building iger. Udeleženci bodo nameščeni v kočah in šotorih, ki so resnično nekaj posebnega in predstavljajo nepozaben glamping. V šotorih so namreč nameščene klime in internetna povezava, kar je za mnoge poslovneže zelo pomembno tudi na oddihu. V čudoviti naravi in ob čistem morju, bodo organizatorji prireditve, pripravili pestre poletne aktivnosti in teambuilding igre. V vročem poletju je najbolj priljubljeno potapljanje, enodnevni izlet s čolnom,  zanimiva team building igra Splavaj ali se potopi, ETC Olimpijada, Sumo in  Zorb nogomet. V večernih urah pa ta čudovit otok ponuja tudi obilo zabave, vse se dogaja le nekaj korakov stran od morja.

teambuiilding

Kaj je glamping?

Glamping je vse bolj priljubljena oblika kampiranja, ki ponuja bivanje v naravi, a z vsem udobjem, ki ga nudijo tudi najboljši hoteli. Glamping je vse bolj priljubljen pri ponudnikih teambuilding programov, saj se udeležencem ni potrebno ukvarjati z postavljanjem šotora ali sušenjem premočenih spalnih vreč. Najbolj poznan in cenovno najdražji glamping je v Montani, privoščijo si ga lahko samo zelo premožni gostje. Glamping na otoku Obonjan, ki ga ponujajo v podjetju ATC Adriatic, je dosegljiv za vsak žep in nudi resnično nepozaben teambuilding dogodek.

Viri:
ETC Adriatic