Travna ruša Dob pri Domžalah

Za vse, ki živite v okolici Domžal (območje južno od kamniško savinjskih alp, na obrobju kamniško mengeškega polja, približno v razdlaji 10 km okrog Kamnika in v območju krajev Dob, Mengeš, Moravče, Lukovica pri Domžalah, Trzin) in vas zanima travna ruša oz. polaganje travne ruše, smo spodaj pripravili kratke in uporabne nasvete za čim bolj kakovostno položitev travne ruše.

travna ruša dob pri domžalah
Za hitro ponudbo travne ruše, kliknite na sliko ali tukaj.

Domnevajoč, da smo seznanjeni s tem, da je travna ruša drugi izraz za travni tepih, ki prinaša s seboj v primerjavi s sejanjem trave, bistveno prednost – to je ozelenitev domače okolice v krajih in na območjih, ki smo jih omenili zgoraj (pretežno Dob in okolica Domžal), v tako rekoč takojšnjem momentu (ko ni treba na ozelenitev čakati tako dolgo, da posejano travno seme zraste), si preberite spodaj nekaj nasvetov za pravilno položitev travne ruše.

Travna ruša Dob pri Domžalah

Travna ruša in cena njene položitve (v kolikor bomo za polaganje travne ruše najeli zunanjo strokovno pomoč) nista odvisni samo od ugodne cene travne ruše (ki je zagotovo za prebivalce Domžal in okoliških krajev Domžal), najbolj ugodna pri prodajalcih, ki travni tepih prodajajo na domžalskem koncu Slovenije, vendar je celotna storitev, odvisna od cene travne ruše (ki se ponavadi obračuna na kvadratni meter ruše in kakovost travnega tepiha) in tudi od cene prevoza travne ruše ter cene polaganja samega.

V polaganje travnega tepiha/umetne trave pa je vključena predpriprava zemlje, v mnogo primerih pa tudi načrtovanje, namestitev in tudi izvedba položitve in inštalacije namakalnega sistema za novo položeno travno rušo.

Zato tisti, ki iščete celovito rešitev za ureditev in ozelenitev okolice svoje hiše (s travno rušo oz. travnim tepihom) in prihajate iz Doba, Donžal, Mengeša in krajev v okolici Domžal, le preverite med ponduniki, ki prav tako prihajajo iz domžalskega konca.

Ugodna  travna ruša in cena kvadratnega metra travnega tepiha je zato samo ena izmed postavk, ki jo je treba upoštevati, če želite priti do cenovno ugodno položenega travnega tepiha.

Besedišče: Travna ruša Dob pri Domžalah