Ali verjamete v vedeževanje kot obliko pomoči?

Ljudje se pogosto obrnejo name, ko se znajdejo v brezizhodnih situacijah in potrebujejo pomoč. V takšnih primerih je moja naloga kot prvo to, da vas postavim na realna tla. S tem ozavestimo situacijo in vi lahko dojamete, da ni vse tako brezizhodno, kot je sprva delovalo. Spoznate, da vendarle le obstaja rešitev. Pa vi? Ali verjamete v vedeževanje kot obliko pomoči?

Ko me pokličete, si me predstavljate kot rešitelja. Zato se maksimalno potrudim in vam skušam pomagati na najboljši možen način. Povem vam, kaj vse se je že zgodilo v vaši preteklosti, čeprav mi večkrat odgovorite, da to vse že veste.

Na takšen način vzpostavimo medsebojno zaupanje, razumevanje tega, kar vam vedeževalec želi predati. Z zaupanjem se vzpostavi notranji mir, ki je v danem trenutku bistvenega pomena. S svojo intuicijo zelo dobro zaznavam vaše vibracije ter tako lažje in hitreje vzpostavimo občutek notranjega mitu in zaupanja. V nadaljevanju se osredotočimo na trenutno situacijo, na problem.

 

Ali verjamete v vedeževanje?

Za sabo imam dolgoletne izkušnje. Dobro se spominjam gospoda, ki me je poklical zgolj iz radovednosti.

Vsaj tako mi je zatrdil. Že na začetku mi je zabičal, da v takšne stvari ne verjame, sploh pa ne bo verjel temu, kar mu bom povedala. Kljub temu ga je zanimalo, kaj se mu bom zlagala. Predal mi je besedo in rekel, da naj začnem, da naj povem, kaj vidim. Odprla sem karte in začela s preteklimi dogodki. Bil je tiho in poslušal. Ko sem končala s preteklostjo mi je zatrdil, da je zagotovo lažje gledati v preteklost, kot v prihodnost. Gospodu sem povedala, kaj ga čaka v prihodnosti. Njegovo besede so bile: »Bomo videli!« Ni bil prepričljiv z odgovorom, sklepala sem, da mi ne verjame. In tako sva se poslovila.

Po dveh mesecih me je ponovno poklical. Opravičil se je, ker mi takrat ni zaupal. Povedal je, kaj vse se mu je zgodilo. Zgodilo se je vse, kar sem mu napovedala. Tega je že nekaj let. Še sedaj me pokliče, kadar se znajde v kakšni dilemi in potrebuje vpogled, nasvet ali usmeritev.

Več: Vedeževanje Merkaba

 

 

 

Ali verjamete v vedeževanje?  Dobro si je dati priložnost in poskusiti. Stvari, ki so vam namenjene, se zgodijo tako ali drugače. Na vas samih pa je, kako si boste pomagali v kočljivih situacijah, kako sprejeli, kar vam življenje prinaša in se primerno odzvali.