Kaj moramo vedeti, preden kupimo IPTV set top box

Omrežja IPTV postajajo vedno bolj priljubljena, to je dejstvo. Zato bo počasi prišel čas, ko si bo treba tudi za domačo dnevno sobo omisliti svoj prvi IPTV set top box. Ljudje smo še vedno zelo skeptični in nevedni glede tega, kako IPTV sploh deluje? Ali bo na IPTV še naprej tako veliko vsebin? Verjamemo, da je odgovor na to zelo preprost. DA, IPTV je tukaj! Tukaj je zato, da ostane in da bo s časoma samo še boljši in boljši.

Jasno je nekaj: če tudi Apple vlaga v IPTV, potem pa res mora biti nekaj na tem.

IPTV set top box
FaSTBox S805 – Android IPTV set top box and OTT TV Box
IPTV set top box – Disruptive Technology

IPTV set top box  bi lahko mogoče klasificirali kot “Disruptive Technology” oz.  “motečo tehnologijo”. Moteča tehnologija jo lahko imenujemo zato, ker je ta nova tehnologija ustvarila pravi potres med “klasične” ponudnike TV signala. Govorimo seveda o ponudnikih kabelskega ali satelitskega signala.

Vsi smo bili na nek način vzgojeni ob televizijskih kanali. Ne glede na to, s katerim ponudnikom smo imeli opravka, smo uporabljali daljinec in preklapljali med kanali. In neštetokrat preklinjali, kot je v svoji pesmi zapisal Bruce Springsteen: “There’s 57 Channels and Nothin’ On’?

Tako je bilo takrat, sedaj, ko pa na vrata glasno trka nekaj novega. Ko bo javnost odprla vrata in spustila v svoje življenje Smart TV (znan tudi kot IPTV set top box), boste videli, kako se bo domače razvedrilo spremenilo in kako prijetno in uporabnikom prijazno bo postalo.

Zanimalo vas bo tudi: Hotel TV sistem – kaj sploh to je in kako deluje?

Od želene vsebine vas oddaljuje le pritisk na gumb

Predstavljajte si svet televizije ali glasbe s pritiskom na gumb. Pred nekaj leti se je to zdelo nepredstavljivo, sedaj, s širjenjem in nadgradnjo širokopasovnega omrežja, pa postaja svet TV in glasbe popolnoma drugačen: lahko se odločite, kaj želite gledati, kje želite gledati in kdaj želite gledati. Ne boste samo mojster daljinskega upravljalnika, temveč tudi režiser vsebine.

Tudi če niste razpoloženi za gledanje televizije ali poslušanje glasbe, lahko svoj televizor spremenite v ogromen monitor, kjer lahko brskate po spletu, prebirate novice na spletu, obiščete spletno trgovino, preverite svoje družabne medije, pošljite e-poštna sporočila ali se izgubite v svetu You Tube. Svet je tvoja ostriga.

Vsi, ki bi želeli na področju IPTV tehnologije sodelovati, si lahko ogledate Nevronov business partnership program, ki ponuja vrhunsko podporo in uvajanje na področje IPTV tako začetnikom, kot že priznanim specialistom.