Stranke zahtevajo posodobitev Hotel in Hospitality TV sistemov

Izzivi, ki jih postavljajo stranke in gosti, so navdih za posodobitev Hotel in Hospitality TV

Ste utrujeni od poti prispeli v hotel in razočarani ugotovili, da ste hotelska televizija ponuja staro tehnologijo in slabe storitve? Ponudniki sedaj prinašajo dih svežega zraka v hotelsko industrijo. Ponujajo posodobitev Hotel in Hospitality TV sistemov z najnovejšo interaktivno televizijo in hitre brezžične internetne storitve.

Hotelirji počasi razumejo pomen zadovoljstva in preseganje pričakovanj svojih strank tudi na področju hotelske televizije. Najboljši med njimi se lahko pohvalijo z zavidljivim ugledom in z več kot 2 desetletnimi izkušnjami na področju posodobitev Hotel in Hospitality TV sistemov v hotelski industriji. Od takšnih lahko pričakujete profesionalno svetovanje, učinkovitost, zanesljivost in kakovost storitev. Ponujajo najnovejše in najboljše blagovne znamke po cenah, ki si jih lahko hoteli po večini privoščijo. Vodilni ponudniki, ki lahko poskrbijo za posodobitev Hotel in Hospitality TV sistemov, imajo sklenjena strateška tehnološka partnerstva z nekaterimi najboljšimi proizvajalci na svetu.

Več: Pametni televizorji v hotelskih televizijskih projektih – Nevron.eu (angl.)

Stranke zahtevajo posodobitev Hotel in Hospitality TV sistemov
Stranke so naveličane zastarelih tehnologij in zahtevajo posodobitev Hotel in Hospitality TV sistemov
Posodobitev Hotel in Hospitality TV sistemov izvajalci izvedejo v partnerstvu s priznanimi proizvajalci

Sodelujejo praviloma s priznanimi proizvajalci opreme, kot so Samsung, Philips, LG in drugi…
Za nadgradnjo sistemov uporabijo najsodobnejše aparate in tehnologijo – (Samsung Lynk Sinc and REACH (1), Philips CMND (2), LG Pro-Centric WEBOS (3)).
Ponujajo storitve za ustvarjanje vsebin, znanje in tehnično podporo.
Poskrbijo za najmodernejše distribucijske TV sisteme (Freeview, MATV, SMATV, IRS, IPTV, Fiber – vključno z načrtovanjem sistema);

Vodilni ponudniki sistemov Hotel in Hospitality TV že več kot 20 let ponujajo tehnično inovativne komunikacijske, prikazne, zabavne in predstavitvene sisteme za posodobitev Hotel in Hospitality TV sistemov. Zagotavljajo nove načine za izboljšanje načina interakcije s svojimi partnerji, gosti in strankami.

Ne glede na to, ali gre za delo ali užitek, današnji gosti zahtevajo nepozabno izkušnjo hotelske televizije. Povezovati, zabavati in komunicirati želijo tudi preko TV-sprejemnikov, Wi-Fi in javnih zaslonov. Pestra ponudba tovrstnih storitev razširi hotelsko ponudbo in posledično poveča prihodke.